Artikelen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en wees de eerste die nieuwe tips, recepten en aanbiedingen ontvangt!

Het dopamine-effect waardoor je blijft eten – terugblik challenge

Tijd voor een dosis gezonde nieuwtjes een een lekker maandrecept van Voedingspraktijk Balans! Terugkijkend op de afgelopen weken, hebben mijn groep en ik de eerste 28 dagen van de challenge afgerond. En eerlijk gezegd, het was geweldig. Zelf heb ik ook meegedaan, en de resultaten zijn niet te missen. Lees je mee?

Lees meer

Terugblik 2023 en vooruitkijken naar 2024 met voedingspraktijk Balans

Wat een jaar is het geweest! Terwijl december ons verwelkomt met natte sneeuw, kerstkransen en restjes amandelstaaf, is het ook de perfecte tijd om even stil te staan bij de hoogtepunten en uitdagingen van het afgelopen jaar. Voor mij was het een jaar vol afwisseling, van het begeleiden van cliënten naar een gezond gewicht tot het delen van inzichten over gezond eten, bijvoorbeeld bij het lezen van etiketten in de supermarkt. En laten we niet vergeten de nieuwe samenwerkingen, zoals de gezondheidschecks bij bedrijven voor Bewegen werkt Almelo en de samenwerking met zwembad De Wilder rondom de Aqua Challenge!

Lees meer

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!