Grip op een gezond gewicht.

Meer energie en nooit meer een honger gevoel! Bereik eindelijk een blijvend gezond gewicht met het 3Care Programma onder begeleiding van leefstijlcoach Jacqueline Lammers.

Haalbaar, betaalbaar en met meetbaar resultaat!

3care gezondheidsprogramma

Wil je vooral buikvet verliezen of gewoon meer energie en beter in je vel zitten? Met het 3Care programma haal je het beste uit je gezondheid. In korte tijd werk je eenvoudig en grondig aan je gezondheid met gezonde voeding en suppletie. Dit hoef je niet allemaal zelf uit te vinden, de specialisten van 3Care hebben dit volledig voor je uitgewerkt in een overzichtelijk programma.

Dankzij leefstijlcoach Jacqueline heb je ook de stok achter de deur om het programma ook daadwerkelijk te volgen. Ze helpt niet alleen met handige weegmomenten en tips, tijdens de sessies kan je al je vragen stellen en helpt ze jouw doel te halen; een gezond gewicht met meer energie en géén hongergevoel. Stop met aanrommelen en start met de eerste stap naar meer vitaliteit!

‘Gun jezelf een slank en vitaal leven.’

Deze mensen behaalden een gezond gewicht!

Wat klanten zeggen over voedingspraktijk balans

Ik ben super blij met het 3care programma, niet alleen het gewichtsverlies maar ook mijn suikerbehoefte heb ik niet meer. Mijn buikvet is veel minder en mijn spijkerbroek zit weer heerlijk.

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de voedingsadviezen van Jacqueline, mooi afgevallen en daarnaast alle bloedwaardes, bloeddruk naar normale waardes. Cholesterol totaal zelfs van 6.7naar 3.7 in ruim 2 maanden tijd.

Ik had niet gedacht dat je met een eenvoudig gezondheidsprogramma zo makkelijk kunt afvallen. Heerlijke recepten en in 20 minuten klaar. Ook is het makkelijk te combineren met je gezin. Ik 3 weken 6 kilo kwijt!

Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding van Jacqueline. Ik had alles al geprobeerd om af te vallen maar nies werkte voor mij. Samen met jacqueline ben ik begonnen aan het 3 Care programma met een super resultaat, 10 kilo eraf. Ik voel me lichamelijk beter zonder kwaaltjes en heb weer volop energie.

Ik kwam met Jacqueline in contact omdat ik niet lekker in mijn vel zat, hierdoor teveel was aangekomen en daar graag verandering in wilde brengen. Eerst deed ze een gezondheidscheck, jeetje wat een inzichten! Ik kreeg voedingsadviezen waar ik mee aan de slag kon, Ik kreeg goede begeleiding van Jacqueline waardoor het een extra stimulans was.

Ik kwam bij Jacqueline om mij fitter te voelen, niet om af te vallen. Dit is gelukt. Ik was al veel met voeding bezig,maar Jacqueline gaf mij het zetje wat ik nodig had om nog bewuster/beter met mijn voeding bezig te zijn,passend bij mijn situatie.

Wie is het gezicht achter Voedingspraktijk Balans?

Na jarenlang in de verpleging te hebben gewerkt ben ik na een opleiding tot leefstijlcoach in 2017 begonnen met mijn eigen voedingspraktijk balans.

Het is mijn doel om mensen te helpen met afvallen, gezond eten om zich zo vitaler en energiek te voelen. Zelf weet ik als geen ander wat vermoeidheid en vage klachten met je kunnen doen. Toen ik eenmaal het 3Care gezondheidsprogramma had ontdekt, was ik niet meer te stoppen! Inmiddels heb ik al vele vrouwen en mannen mogen helpen op weg naar een gezondere leefstijl!

Mijn doel: ‘Ook jij kunt weer fitter en vitaal worden!’. Heb je net dat zetje in de rug nodig om aan de slag te gaan? Ik help je graag!

Jacqueline Lammers

Hoe ik je kan helpen

3care programma overzicht

3Care goed

Basisprogramma waarin je op weg gaat naar een gezond gewicht in je eigen tempo. Wat je krijgt met 3Care Goed:

Digitale Intake
Programmamap Voeding en leefstijl met een gratis inlogcode voor meer informatie en extra recepten.
Excellent voedingssupletie voor 2 maanden
Ketostrips
Wekelijkse email met tips en een extra nieuw recept van de week.
Een gratis online sessie van 30 minuten met Jaqueline waarin jij al jou vragen kunt stellen.

€ 139,-

3care beter

In dit 8 weken programma met begeleiding ga je op weg naar een gezond gewicht. Wat je krijgt met 3Care Beter:

Intake + Vitaliteitscheck (60 min)
3x weegmoment inclusief advies
(in week 2,4 en 6 van programma)
Evaluatiegesprek + Vitaliteitscheck voor meetbare resultaten (In week 8)
Programmamap Voeding en leefstijl met een gratis inlogcode voor meer informatie en extra recepten.
Excellent voedingssupletie voor 2 maanden
Ketostrips
Wekelijkse email met tips en een extra nieuw recept van de week.
– Een gratis online sessie van 30 minuten met Jaqueline waarin jij al jou vragen kunt stellen.

€ 285,-

3Care best

In dit 8 weken programma met begeleiding ga je op weg naar een gezond gewicht. Wat je krijgt met 3Care Best:

Intake + Vitaliteitscheck (60 min)
Detoxkuur met aloevera sap om jouw lichaam te reinigen en af te kicken van de suikerbehoefte
(week 1)
3x weegmoment inclusief advies (in week 2,4 en 6 van programma)
Evaluatiegesprek + Vitaliteitscheck voor meetbare resultaten (In week 8)
Programmamap Voeding en leefstijl met een gratis inlogcode voor meer informatie en extra recepten.
Excellent voedingssupletie voor 2 maanden
Ketostrips
Wekelijkse email met tips en een extra nieuw recept van de week.
Whatsapp begeleiding buiten sessies om gedurende 8 weken.

€ 339,-

Met het 3Care gezondheidsprogramma draait het niet alleen om het vinden van een gezond gewicht.
Dankzij beter eten, supplementen en het juiste persoonlijke advies werk je ook aan de verbetering van vervelende klachten zoals:

 • Hoge bloeddruk
 • Bloedsuiker
 • Cholesterol
 • Concentratie
 • Darmen
 • Diabetes type II
 • Energie en vitaliteit
 • Eczeem
 • Fybromyalgie
 • Gewrichten
 • Hart- en vaatstelsel
 • Hersenen
 • Hoofdpijn
 • Huid
 • Immuunsysteem
 • Menopauze
 • Migraine
 • Ondergewicht

Voor wie is het 3Care gezondheidsprogramma?

Start hier

Investeer in Goed Beter Best en je gezondheid doet de rest.

Iedereen kan het 3 Care leefstijlprogramma toepassen. Wil je fitter worden of wil je meer energie? Kamp je met lichamelijke aandoeningen? Streef je naar een gezond gewicht? Daar is zeker iets aan te doen Stap dan in 1 van mijn programma’s. Je kiest voor een gezonde en veilige keuze.

Herken je jezelf hierin?

- Wil je beter in je vel zitten en meer energie?
- Wil je je buikvet kwijt?
- Wil je op een effectieve manier het beste uit je gezondheid halen?
- Heb je ook last van lichamelijke kwaaltjes zoals hoofdpijn, darmproblemen, bloedsuikerschommelingen en/of een verhoogde bloeddruk?
- Je bent je ervan bewust dat je gezonder moet leven maar je weet niet hoe je dit moet doen in de alledaagse beslommeringen.
- Je hebt geen zin om wéér op dieet te gaan, je bent het lijnen helemaal zat.
- Je wil graag weer vertrouwen in je lijf en je gezond voelen.

Veelgestelde vragen

FAQ

Het doel van het 3Careprogrogramma is om inzicht te geven in wat gezonde voeding voor je gezondheid kan betekenen. Door je eetpatroon aan te passen naar een optimaal gezond voedingspatroon waarbij je gebruik leert maken van 2 bronnen van energie, glucose en ketose leert je stofwisseling flexibel te worden. De voedingssupplementen bieden aanvullende ondersteuning om dit doel te bereiken. Met 3Care beogen we dan ook veel meer dan mensen helpen afvallen. Wij beogen een gezond en duurzaam gewicht! Hiervoor is een gezonde stofwisseling met metabole flexibiliteit belangrijk.

Als je het 3Care programma op de goede manier uitvoert, komt je lichaam in een stabiele fase, waardoor het juist gemakkelijker wordt om een gezonde leefstijl vast te houden, met een gezond en stabiel gewicht, zonder hongergevoel. 3Care is dan ook geen dieet, maar een nieuw eetpatroon en een gezonde leefstijl. Diëten werken op de lange termijn vaak averechts. Telkens als je een dieet volgt, ontstaat er een niet-stabiele toestand in je lichaam.

De eerste fase van 3Careprogramma is de APK en duurt minimaal 28 dagen. De tweede fase is de Intermitterende Leefstijl en daarvoor neem je minimaal dezelfde periode. Dus ga sowieso uit van 2 maanden. Niet iedereen is echter hetzelfde dus het kan per persoon verschillen. Verder moet je weten dat 3Care geen tijdelijk programma is maar een leefstijlprogramma. Hierin komen alle facetten aan bod om op een ‘goed-beter-best’ manier je gezondheid te ondersteunen.

Het 3Care Voedings- en Leefstijlprogramma is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring, kennis en de huidige wetenschappelijke inzichten over voeding, leefstijl en gezondheid. Het programma biedt ondersteuning bij de volgende klachten, hoofpijn, hoge bloeddruk, diabetes type 2 overgewicht vermoeidheid, gewrichtsklachten ,darmen. Mijn ervaring in de praktijk laat zien dat gezonde voeding met goede macronutriënten(pure voeding) en suppletie met een optimaal spectrum aan micronutriënten (vitaminen, mineralen, essentiële eiwitten en essentiële omega vetzuren) een belangrijke basis vormen voor je gezondheid. Pas als die basis goed is, kan je lichaam tot gezondheidswinst komen.

Gezonde voeding vormt altijd de basis. Voedingssupplementen vormt hierop een aanvulling. ‘Suppleren’ betekent ‘aanvullen’ in het Latijn. Gezonde macronutriënten (voeding) en een optimaal aanbod aan micronutriënten (voedingsstoffen) vormen samen een belangrijke basis voor de werking van je lichaam. Suppletie bevat, dus naast voeding, actieve voedingsstoffen die de verschillende functies van je lichaam goed ondersteunen. Niet alleen je stofwisseling, spijsvertering, je buik en vitaliteit varen daar wel bij, maar ook alle andere lichaamssystemen zijn afhankelijk van voldoende micronutriënten in goede balans. Zonder vitamines en mineralen kan je lichaam simpelweg niet goed functioneren. Daarnaast zijn essentiële aminozuren (uit eiwitten) en goede omega vetzuren essentieel voor je gezondheid. Het is bijzonder dat dit vaak ontbreekt in goede basissuppletie. Daarom biedt 3Care complete en unieke 3-in-1 voedingssuppletie (Excellent) aan waarin al deze voedingsstoffen zijn opgenomen.

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier!

Contact opnemen

Stuur een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Dit formulier is beschermd door en de Google Privacy Policy en Terms of Service.

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl