Over Jacqueline

Moeiteloos afvallen

Per toeval ontdekte ik een gezondheidsprogramma waarbij het niet alleen ging om het ‘lijnen’ maar juist om de verandering naar een vitale leefstijl.

Ik was helemaal enthousiast omdat ik altijd al geïnteresseerd was in alles wat met natuurlijke voeding te maken had. Deze ommekeer zorgde ervoor dat al mijn klachten verdwenen en ik zelfs moeiteloos begon af te vallen.

Van verpleging naar leefstijlcoach

Het was een hele openbaring en dit inspireerde mij zo, dat ik uiteindelijk de hele opleiding ben gaan volgen tot leefstijlcoach. Deze fantastische ervaring gunde ik iedereen! In 2017 heb ik zelfs de switch gemaakt van het werken in de verpleging naar mijn eigen voedingspraktijk. Het grappige was dat ik al een paar jaar een diploma gewichtsconsulente onderin de kast had liggen, maar hier eigenlijk nooit iets mee gedaan had.

Inmiddels heb ik al heel veel mensen geholpen om gezonder te leven. Het blijft fijn om de veranderingen te zien en aan het eind van een programma fitte en vitale klanten uit te mogen zwaaien!

Als je me zou kennen zou je weten dat

  • Ik hou erg van gezelligheid. Lekker met vrienden samen koken en een fijne avond hebben daar geniet ik erg van.
  • Ik zonder humor niet zou kunnen leven, ik hou niet van dat zware gedoe.
  • Ik in de zomer graag naar Italië op vakantie ga.
  • Ik in 2017 de opleiding tot 3 Care leefstijlspecialist afgerond heb en ik begonnen ben met mijn eigen voedingspraktijk.
  • Ik in 2015 mijn certificaat tot NLP Practitioner heb behaald en in 2017 mijn diploma Energetische Geneeswijzen.
  • Ik in 2018 mijn diploma Orthomoleculair Voedingsadviseur heb behaald.
  • Ik in 2021 mijn certificaat heb behaald voor Ketogene Voeding en Leefstijl
  • Het zo goed gaat dat ik de praktijk aan het uitbreiden ben!

Ook jij kunt weer fit en vitaal worden!

Herken jij jezelf in mijn verhaal en denk jij dat ik de persoon ben die jou verder kan helpen? Twijfel je nog of heb je nog vragen? Meld je aan voor de gratis online sessie en ik beantwoord al je vragen.