Over Voedingspraktijk Balans

Mijn relatie met mijn lijf was gecompliceerd

Over Jacqueline

Net als veel van mijn vrouwelijke klanten kreeg ik last van vervelende klachten. Moeheid leek niet meer te verdwijnen na een nacht slapen en ik voelde mij minder vitaal dan ooit. Ik werkte in de verpleging en zag dagelijks wat het effect op je leven is van een slechtere gezondheid. Mijn interesse in gezondheid en natuurlijke voeding was gewekt.

Toen ik het gezondheidsprogramma 3Care ontdekte verdwenen mijn vervelende klachten en begon ik moeiteloos gewicht te verliezen. Gedreven door deze fantastische ervaring ben ik de opleiding tot leefstijlcoach gaan volgen. In 2017 ben ik mijn eigen Voedingspraktijk Balans begonnen. In mijn praktijk help ik mensen om zich fitter en vitaler te voelen door middel van een gezond voedingspatroon. Inmiddels heb ik ook mijn diploma Orthomoleculair Voedingsadviseur behaald en combineer ik voeding met aanvullende supplementen waar nodig.

Veel van mijn klanten weten dat ze eigenlijk iets met hun gezondheid willen doen. Vage hoofdpijn, net te veel buikvet en een onaangenaam gevoel van steeds iets minder vitaal worden. Maar in je eentje gewoontes doorbreken is niet makkelijk. In mijn praktijk laat ik zien hoe het wel haalbaar én betaalbaar kan.

Met gedegen kennis, supplementen advies en die persoonlijke stok achter de deur, zie ik dagelijks vrouwen en mannen opknappen. Daar word ik blij van! De wereld van gezondheid staat niet stil. Recent heb ik mijn certificaat behaald voor Ketogene Voeding en leefstijl. Ketose is een ander woord voor de verbranding van (reserve)vet. Een milde en haalbare vorm van ketose is de basis van mijn gezondheidsprogramma. In een kennismakingsgesprek vertel ik je er graag meer over!

Groet, Jacqueline

Wil jij ook het beste uit jezelf halen?

‘De vitaliteitscheck was een echte wake-up call, maar op een goede manier. Jacqueline wist me te overtuigen dat het echt haalbaar was om met mijn gezondheid aan de slag te gaan. Zo sceptisch als ik aan het begin was, zo enthousiast ben ik nu. En al 8 kilo lichter!’

Fun facts over Jacqueline

1.

Gezond eten betekent niet dat je alleen nog maar appels moet eten. Ik houd erg van gezelligheid. Lekker met vrienden samen koken en een fijne avond hebben. Dit past ook perfect in een gezonde leefstijl!

2.

Italië is mijn favoriete vakantiebestemming. We kunnen veel leren van de Italianen over hun aandacht voor eten en vermogen om te genieten!

3.

Naast de opleiding tot 3Care leefstijlspecialist heb ik ook mijn diploma tot NLP Practioner, Energetische Geneeswijzen en Orthomoleculair Voedingsadviseur behaald. Ik combineer het beste uit de verschillende invalshoeken. Haalbaar en betaalbaarheid zijn voor mij erg belangrijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en wees de eerste die nieuwe tips, recepten en aanbiedingen ontvangt!

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!