Recept

knolselderijsoep

Ingredienten:

• Selderij en/of peterselieblaadjes
• 1 grote knolselderij (ongeveer 800 g)
• Groentebouillon van een blokje of poeder
• 125 ml sojamelk
• 200 g geraspte kaas
• 120 g walnoten
• Peper

 

Bereiding:

Schil de knolselderij (het handigst gaat dat door er eerst plakken van te snijden) en snijd deze in blokjes.
Kook de knolselderij 15 minuten in 2 liter bouillon.
Maak de knolselderij fijn met een staafmixer of blender en voeg de sojamelk, selderij en/of peterselie toe.
Breng op smaak met peper en serveer met 15 gram gehakte walnoten en 25 gram geraspte kaas per kop.

Eetsmakelijk, Jacqueline

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!