Recept

paprikasalade-met-geitenkaas

Ingredienten:

  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 4 el olijfolie
  • 2 el balsamico azijn
  • 3 lente-uitjes
  • 1 tl kappertjes
  • 100 g geitenkaas
  • Vers gehakte peterselie ter garnering

Bereiding:

  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  • Leg de paprika's in een ovenschaal die bestand is tegen de grillstand. Bestrijk de paprika's met wat olijfolie en zet ze onder de grill 10-20 minuten tot het vel begint te kleuren; keer halverwege de paprika's.
  • Leg de paprika's in een kom met een vochtige theedoek erover of doe ze in een plastic zakje en laat ze een half uur rusten.
  • Ontvel na een half uur de paprika's met een mesje; werk boven een kom om het sap op te vangen.
  • Halveer de paprika's en verwijder het zaad en de zaadlijsten. Snijd de paprika's in dunne repen en verdeel ze over een schaal.
  • Klop van het opgevangen sap, de olijfolie, balsamico azijn een dressing en schep de dressing door de gegrilde paprika's. Bestrooi de salade met lente-uitjes en kappertjes en verkruimel de geitenkaas erover.
Eetsmakelijk, Jacqueline

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!