Recept

zalmomelet-rolletjes

Ingredienten:

  • 2 Eieren
  • Scheutje melk
  • 100gr Gerookte zalm
  • 30gr Crème fraîche
  • ½ Rode ui
  • Peper en zout
  • Verse peterselie
  • Verse bieslook
  • Kokosolie

Bereiding:

  • Hak een paar takjes peterselie en bieslook fijn, snijd de rode ui heel fijn.
  • Klop de eieren los met de melk.
  • Voeg de peterselie, bieslook, peper en zout toe, klop het door elkaar.
  • Verhit de kokosolie in een koekenpan en voeg het eiermengsel toe.
  • Bak enkele minuten tot het ei grotendeels gestold is en draai de omelet dan voorzichtig om, bijvoorbeeld met behulp van een bord.
  • Bak ook de andere zijde nog even en haal de omelet uit de pan, laat afkoelen.
  • Besmeer de kruidenomelet met de crème fraîche en verdeel de fijngehakte rode ui erover.
  • Verdeel vervolgens de plakken gerookte zalm over de omelet en rol de omelet voorzichtig op.
  • Smeer nog een klein beetje crème fraîche op het laatste stukje en ‘plak’ hiermee de rol dicht.
  • Wikkel de omeletrol in vershoudfolie en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  • Haal de rol uit de folie en verdeel in tweeën om het bijvoorbeeld als lunchgerecht te serveren, of snijd in plakjes om te serveren op een feestje!

Tip:

  • Voor extra snelheid kan je alle ingrediënten voor de omelet natuurlijk ook in een blender mixen.
  • Je kan de omeletrol prima een dag van tevoren maken.
Eetsmakelijk, Jacqueline

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!