Eten, Gezondheid, Levenstijl

Terugblik 2023 en vooruitkijken naar 2024 met voedingspraktijk Balans

Wat een jaar is het geweest! Terwijl december ons verwelkomt met natte sneeuw, kerstkransen en restjes amandelstaaf, is het ook de perfecte tijd om even stil te staan bij de hoogtepunten en uitdagingen van het afgelopen jaar. Voor mij was het een jaar vol afwisseling, van het begeleiden van cliënten naar een gezond gewicht tot het delen van inzichten over gezond eten, bijvoorbeeld bij het lezen van etiketten in de supermarkt. En laten we niet vergeten de nieuwe samenwerkingen, zoals de gezondheidschecks bij bedrijven voor Bewegen werkt Almelo en de samenwerking met zwembad De Wilder rondom de Aqua Challenge!
In dit artikel

Ik wil graag mijn dank uitspreken aan alle cliënten die ik dit jaar heb mogen helpen. Jouw succesverhalen, zoals die van Manon, die niet alleen gewicht heeft verloren maar ook dankzij mijn begeleiding nu zelfverzekerd etiketten kan lezen in de supermarkt, motiveren me om door te gaan. Het gaat in mijn praktijk niet alleen om gewichtsverlies, maar ook om het verminderen van lichamelijke klachten. Elke stapje vooruit geeft voldoening. Ook ben ik trots op de samenwerkingen, zoals met Bewegen Werkt Almelo waar ik healthchecks uitvoer en de aankomende workshop waarbij zwemmen gecombineerd wordt met een voedingsprogramma.

‘Blij met de hulp van Jacqueline, ik weet nu veel beter wat er in de producten in de supermarkt zit en hoe ik vervolgens gezondere keuzes kan maken.’

Kortom, een jaar vol afwisseling en werkplezier. En vergeet deze nieuwsbrief en de nieuwe website niet. Ik werk hard om jullie zo goed mogelijk te helpen met een haalbaar, betaalbaar, gezond gewicht en meer energie.

Wist je dat je op de hoogte kan blijven van deze blogs via de nieuwsbrief? Ik vind het leuk om te horen wat je er van vindt en waar je in het nieuwe jaar meer over zou willen weten.

Vooruitkijken naar 2024: Nieuwe Acties en Workshops

Wat staat er op de agenda voor 2024? Op 8 januari starten we met de 3Care APK Challenge – een geweldige kans om het nieuwe jaar gezond te beginnen. Ook geef ik op 10 januari een workshop en starten we met de Aqua Challenge bij zwembad De Wilder. Het belooft een spannend jaar te worden! Zet alvast in je agenda:

  • 3Care APK Challenge op 8 januari: hierover volgt een extra nieuwsbrief met alle details.
  • Workshop bij Zwembad de Wilder op 10 januari: Een workshop waarin we de Aqua Challenge combineren met een voedingsprogramma.
  • Samenwerking in het nieuwe jaar: Vanaf 4 januari sta ik klaar om samen met jou aan je gezondheidsdoelen te werken.

Decembertips om extra kilo’s te voorkomen:

Geen paniek. December heeft 4 feestdagen. We worden niet dik van de feestdagen maar juist van de dagen er omheen.

  • Hanteer de 80-20 regel: Maak bewust eet keuzes neem jij 1 1 kerst koekje of neem jij er 3, neem jij 1 plak kerststol of neem ik er 2 op 1 dag? 80% gezond, 20% minder gezond.
  • Drink voldoende water: dit helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Neem naast elk glas alcohol een extra glas water.
  • Blijf in beweging: Maak een extra wandeling en blijf zoveel mogelijk sporten, wacht niet tot het nieuwe jaar.

Vergeet niet te genieten van deze feestmaand.
Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen toe!

Jacqueline Lammers

‘Ook jij kunt weer fitter en vitaal worden!’. Heb je net dat zetje in de rug nodig om aan de slag te gaan? Ik help je graag!

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!