Recept

kokosmakronen

Ingredienten:

  • 80 g kokosrasp
  • 2 eieren
  • 20 g roomboter
  • 20 g kokosolie
  • Pure stevia naar smaak
  • 1 tl kokosmeel
  • 2 el Griekse yoghurt
  • Eventueel wat vanille extract
  • 4 g wijnsteenbakpoeder
  • (voor 15 stuks)

Bereiding:

  • Smelt de kokosolie en roomboter niet helemaal vloeibaar.
  • Meng alle ingrediĆ«nten in een kom.
  • Zet het deeg nog even 15 min in de koelkast zodat het wat steviger word.
  • Maak ongeveer 15 mooie ronde balletjes.
  • Bak ze in het midden van de oven op 190 graden ongeveer 15 tot 18 minuten totdat ze mooie en goudbruin zijn.
  • Laat ze even afkoelen en zet ze in de koelkast zodat ze wat compacter worden door het stollen van de roomboter en kokosolie.
  • Ze kunnen ingevroren worden, altijd bewaren in de koelkast in verband met de zuivel ingrediĆ«nten.
Eetsmakelijk, Jacqueline

Waar ben je naar opzoek?

voedingspraktijk balans

Je privacy in een notendop

Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden of uitschrijven.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je onze website bezoekt is de browser verbonden met een veilige verbinding en vind je onze waardevolle informatie.

Wil je meer weten over je privacy of heb je hierover vragen?
Mail dan gerust op info@voedingspraktijk-balans.nl

Aanmelden 3-care programma

Selecteer je programma en vul je gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te starten!