
Ingredienten:
- 80 g kokosrasp
- 2 eieren
- 20 g roomboter
- 20 g kokosolie
- Pure stevia naar smaak
- 1 tl kokosmeel
- 2 el Griekse yoghurt
- Eventueel wat vanille extract
- 4 g wijnsteenbakpoeder
- (voor 15 stuks)
Bereiding:
- Smelt de kokosolie en roomboter niet helemaal vloeibaar.
- Meng alle ingrediƫnten in een kom.
- Zet het deeg nog even 15 min in de koelkast zodat het wat steviger word.
- Maak ongeveer 15 mooie ronde balletjes.
- Bak ze in het midden van de oven op 190 graden ongeveer 15 tot 18 minuten totdat ze mooie en goudbruin zijn.
- Laat ze even afkoelen en zet ze in de koelkast zodat ze wat compacter worden door het stollen van de roomboter en kokosolie.
- Ze kunnen ingevroren worden, altijd bewaren in de koelkast in verband met de zuivel ingrediƫnten.
Eetsmakelijk, Jacqueline